Peuterschool Berend Botje

In een lokaal van de Jan Luykenschool is de peuterspeelgroep van Berend Botje gevestigd. De peuterspeelgroep, ook bekend als De Bazeroetjes, is drie ochtenden per week geopend voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Berend Botje en de Jan Luykenschool hebben een goede samenwerking, waarbij de peuters en kleuters regelmatig samen fijn spelen. Dit maakt de overstap naar de basisschool nog leuker én gemakkelijker!

De peuterspeelgroep maakt daarnaast gebruik van de uitdagende buitenruimte, waar de peuters naar hartenlust kunnen spelen in de grote zandbak met glijbaan en volop ruimte hebben om lekker te rennen en te fietsen.

Over de peuterspeelgroep

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Je kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn of haar leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool vaak makkelijker.

Openingstijden

De peuterspeelgroep is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 8:15 tot 12:15 uur. Wil je meer weten over de peuterspeelgroep in Schellinkhout of jouw kind aanmelden? Dat kan via deze link.